Trouble showing new logos in game

Modifying Madden 08.
User avatar
LoopyDeLoup
Rookie
Posts: 3
Joined: Wed Jun 27, 2018 10:28 pm

Trouble showing new logos in game

Postby LoopyDeLoup » Sun Jul 22, 2018 6:09 pm

I've made a few custom helmets, endzones, midfield, main, and sliver logos to create a few custom teams. The images are all in the same format bmp files (same size and so forth). I've tried sticking them in the custom art folders under /documents and /program files (x86) but at best only one or two show up and then they look grainy and unclear. Anybody have some clues as to where I might be going wrong? Thanks in advance.

Trouble showing new logos in game

Sponsor

Sponsor
 

User avatar
cyclone2426
All-Pro
Posts: 432
Joined: Sun Nov 23, 2014 9:06 pm

Re: Trouble showing new logos in game

Postby cyclone2426 » Sun Jul 22, 2018 7:00 pm

It may be with you BMP settings when saving the image. What program are you using to make these (Photoshop, Paint.net, etc.)?

Ultimately you're gonna get best results using elguapo's template and saving them as DDS and inserting them into that Dat file, as opposed to the BMP method.
viewtopic.php?f=91&t=15497

User avatar
LoopyDeLoup
Rookie
Posts: 3
Joined: Wed Jun 27, 2018 10:28 pm

Re: Trouble showing new logos in game

Postby LoopyDeLoup » Sun Jul 22, 2018 7:45 pm

Been using GIMP. I noticed the dpi of my images is 96 and the default is 72.
Thanks I'll look over the topic you posted as well.


Return to “Modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest