stadium editing?

Modifying Madden 08.
Funchus
Pro Bowl
Posts: 51
Joined: Fri Mar 20, 2015 2:56 pm

Re: stadium editing?

Postby Funchus » Thu Mar 26, 2015 7:12 pm

BelieverinTeal can I mod over Heisman 15? Please? :) I really want to. Mine will be called ESPN 15.

Re: stadium editing?

Sponsor

Sponsor
 

GoChiefs
Rookie
Posts: 22
Joined: Fri Jan 22, 2016 4:15 am

Re: stadium editing?

Postby GoChiefs » Tue Jan 26, 2016 12:57 am

Question: I downloaded a .tpf of the Rams old LA Coliseum. Is there a way to get this into my franchise file?

boba_fitt_
Rookie
Posts: 5
Joined: Sat May 13, 2017 7:39 pm

Re: stadium editing?

Postby boba_fitt_ » Tue Jul 11, 2017 11:56 am

Hopefully, this is a thread that's still being used. I'm doing a 1995 roster franchise and I'm trying to convert the teams that have grass turf to artificial. Once I attempt to load the roster in-game or start an exhibition for testing, I run into different ways of the game crashing. Could someone take a look at my steps and let me know if I'm missing anything or if my steps are off?
They are as follows:

-Open roster file with db editor
-Highlight STAD table
-Export CSV
-Change SFTY 6's to 1's via excel (I upload into google sheets and then download the same file after as .CSV
-(I then reopen the original 1995 roster file in db editor but select import and choose the edited CSV file)
-Lastly, I launch the mainapp and load the roster from the main menu

Thanks in advance for any help!!!

Charles
Rookie
Posts: 1
Joined: Wed Nov 01, 2017 6:47 pm

Re: stadium editing?

Postby Charles » Mon May 21, 2018 10:55 am

how do I edit a custom stadium to match the Jaguars logo and not the cardinals logo?


Return to “Modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest